hledánítagyjazyky

perl 13
php 299
text 40
xml 7
css 3
javascript 4
python 3
bash 3
m68k 2
csharp 2
java 18
java5 1
html4strict 9
plsql 1
smalltalk 2
smarty 1
tsql 1
mirc 1
freebasic 1
haskell 1
blitzbasic 1
matlab 1
snippet generovani grafu »

poslední pasty

Рингишпил на Смртта

 1. Темно е, не гледам ништо
 2. гол како пиштол,
 3. вадам батерија и слушам врисок
 4. Отварам очи, во ходникот миризба грда
 5. од прозорот се гледа рингишпил на смртта
Tagy:
php 36 řádků | 2014-02-19 22:40:09

3986

 1. Абе! Отвори око, да те види богот, твојот
 2. да го запечати гнојот ти слеп сиот провод
 3. Плунка! кажи кој е начмиш
 4. капитал КФОР и чист како пастир
 5. Што е ова? Ова е мрак!
Tagy:
php 31 řádků | 2014-02-19 22:32:28

Н.А.Ф.Т.А.

 1. Помош бараме помош, да нѝ помогнат
 2. зшто сите гладуваат и мене ме трогнат
 3. но никој да се појави, ни мировници
 4. сигурно јадат дома пици, а се и пички
 5. но следниот ден копам јас во бавча
Tagy:
php 24 řádků | 2014-02-19 22:29:51

Терапија

 1. Терапија на мозокот -- види го сега
 2. одговорот и на срањата кај бега
 3. човекот позади камерата и микрофонот
 4. означен со TV лого, изиграва господ
 5. па кој е тој мене да ми каже
Tagy:
php 22 řádků | 2014-02-19 22:26:17

Чудакот од Марс

 1. Еден човек, на еден господин во ресторант....
 2.  
 3. Му се упикава, иако му вика чао чао
 4. Он доаѓа кај него од почеток до крајот
 5. Мириса на твор и некои смрдени канти
Tagy:
php 52 řádků | 2014-02-19 22:23:09

XXI Век

 1. Од времe слушам извици што никој не ги слуша
 2. фати суша, зошто времето е пластика до гуша
 3. но чуј сега тука јас како пукам, со моќ
 4. што прави по вашето срце да ви чукам!
Tagy:
php 26 řádků | 2014-02-19 22:19:23

Црв

 1. Да нѐ не ви е доста, од ебани исти лаги?
 2. Крал ваму, крал таму, нема слобода - пак ли?
 3. Не чуваат во незнаење, контролираат што сакаат
 4. не си глуп за да им дозволиш, не си ни сакат
 5. Плави и портокалови, сѐ е исто
Tagy:
php 29 řádků | 2014-02-19 22:15:28

A taka li?

 1. Перење пари, политика, огледало младо но опасно како бебе што сега прогледало
 2. калот е на кожата а таа дива само врие, срцето бие ко што се вее знамето што крв крие
 3. и цеди мозоци - прозори без отвори, те штити тебе од секакви пророци, падови угорници
 4. Сакаш мир, примирје? Газење на своето јас - зашто сопственоста е гад,
 5. кравата за два саата човек револуционер pedobear во деца ќе гледа, дома ко мачка ќе преда
Tagy:
php 15 řádků | 2014-02-19 22:05:39