hledánítagyjazyky

perl 13
php 299
text 40
xml 7
css 3
javascript 4
python 3
bash 3
m68k 2
csharp 2
java 18
java5 1
html4strict 9
plsql 1
smalltalk 2
smarty 1
tsql 1
mirc 1
freebasic 1
haskell 1
blitzbasic 1
matlab 1
snippet generovani grafu »

poslední pasty

megaparts

 1. https://www.megaparts.eu/index.php/en/products/auto-parts?pa_brand=3&pa_model=66&productFilterSubmitted=1&viewType=grid&resultsPerPage=40&resultsOrderBy=id-desc&page=3
Tagy:
php 1 řádků | 2019-01-02 18:26:34

Moiete Luge

...
 1. Se preseliv vo vo edna volsebna naselaba
 2. kade sto decata zelbata na mene ja gasnea
 3. no zapoznav prijateli koj sto mi veruvaa
 4. koj sto so mene zaedno poletuvaa
Tagy:
php 23 řádků | 2013-04-08 20:44:20

Moiete Luge

...
 1. Se preseliv vo vo edna volsebna naselaba
 2. kade sto decata zelbata na mene ja gasneano
 3. no zapoznav prijateli koj sto mi veruvaa koj sto so mene
 4. zaedno poletuvaa
Tagy:
php 23 řádků | 2013-04-08 20:42:38

Moiete Luge

...
 1. Se preseliv vo vo edna volsebna naselaba
 2. kade sto decata zelbata ja gasnea no zapoznav
 3. prijateli koj sto mi veruvaa koj sto so mene zaedno poletuvaa
Tagy:
php 21 řádků | 2013-04-08 20:37:07

Snippet-260

 1. http://www.musesradioplayer.com/download.php
Tagy:
php 1 řádků | 2013-03-14 17:28:06

Lasidore

 1. 321 312 038
Tagy:
php 1 řádků | 2012-12-17 13:19:34

ouoijoji

 1. zarobeni vo sistem so luksuzni stvari
 2. site negovi covecki mani, prodolzuva novi generacii da gradi
 3. i koj bi mozel da sfati
 4. zashto srekjata ja gledaat vo vashite ebani pari
Tagy:
php 8 řádků | 2012-11-12 02:01:15

Не Заборавај

пушикур...
 1. <a href="http://k006.kiwi6.com/hotlink/o410w4g59l/01_intro.mp3">Интро</a><br/>
 2. <a href="http://k006.kiwi6.com/hotlink/7smpl29z29/02_str_ekskluzivno.mp3">Екслузивно</a><br/>
 3. <a href="http://k006.kiwi6.com/hotlink/9ya47t1yc5/03_teror.mp3">Терор</a><br/>
 4. <a href="http://k006.kiwi6.com/hotlink/yzhy8u169m/04_kisnam_na_majk.mp3">Киснам на Мајк</a><br/>
 5. <a href="http://k006.kiwi6.com/hotlink/sm993zbts7/05_bomb_squad.mp3">Bomb Squad</a><br/>
Tagy:
php 16 řádků | 2012-10-08 23:13:51

mktroll :D

 1. Наслов:
 2. Македонски Трол &raquo; Ма немој да ме јебеш!
 3. Долг линк:
 4. http://macedonian.troll.so/
 5. Статистика:
Tagy:
php 9 řádků | 2012-01-08 17:45:57

(Ne)Pravilen Rap

 1. (Не)Правилен Рап
 2.  
 3. Метафора, ја нема кај тебе, си празен мозок полноглавец
 4. а полна глава нема, некој ја зема главата па отиде да купува
 5. џамлија со неа, но не ја продаде, зошто незнам, можеби не
Tagy:
text 23 řádků | 2011-09-27 20:29:26

hnahaahhaha

 1. Nem309:o34umgwl
Tagy:
php 1 řádků | 2011-09-02 23:32:26

haha

 1. http://i54.tinypic.com/2rgg748.png
Tagy:
smarty 1 řádků | 2011-08-24 23:51:22

haha

 1. http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=190586&pid=1660427&mode=threaded&start=700#entry1660427
Tagy:
php 1 řádků | 2011-03-31 21:10:14

Prison Break

 1. http://www.iwatchprisonbreakfree.com/
Tagy:
php 1 řádků | 2011-03-07 06:29:04

Domasna Rabota

 1. Вчера беше одбележан денот на образованието во целата наша република. Во Охрид, градот на брегот, Охридското езеро посебно беше презентирано за можностите за школување на средношколците и идните студенти на факултетот за туризам и царина. Презентираа самите студенти, а во салата „Биљанини Извори“ своите достигнувања ги презентираа средношколците во гимназијата „Григор Прличев“. Оваа година ќе се запишат двеста и четиересет ученици во прва година. Во училиштето вкупно се школуваат илјада петстотини и дваесет ученици. Вчера министерств
Tagy:
text 1 řádků | 2011-02-24 16:19:31