hledánítagyjazyky

perl 13
php 290
text 40
xml 7
css 3
javascript 4
python 3
bash 3
m68k 2
csharp 2
java 18
java5 1
html4strict 9
plsql 1
smalltalk 2
smarty 1
tsql 1
mirc 1
freebasic 1
haskell 1
blitzbasic 1
matlab 1
snippet generovani grafu »

poslední pasty

haha

haha...
 1. F{M{k0ufDyC2
Tagy:
php 1 řádků | 2011-02-06 21:53:39

Snippet-142

 1. tbJfKmmyKqau6zyq
Tagy:
php 1 řádků | 2011-01-23 12:48:17

Snippet-141

 1. http://www.mediafire.com/?2wdw55btysii1d1
Tagy:
php 1 řádků | 2011-01-23 12:13:28

Snippet-140

 1. http://www.mediafire.com/?ag54henxe1vna4c
Tagy:
php 1 řádků | 2011-01-23 12:05:33

Snippet-138

 1. Додека сереш за рап, со него те борам
 2. дете мило мало сакам да се одморам
 3. немој ти на мене да ми збориш многу
 4. кога си одам јас ти викаш фала богу
 5. ако се прашуваш кој сум, одговорот е дазан
Tagy:
php 166 řádků | 2011-01-18 22:09:07

asdasdafinder

 1.  
 2. ВЛАГАМ НА ТРАКА ВАКА ТАКА БЕЗ МАКА
 3. У ГЛАВА ПРИМАШ ШАКА
 4. КИНЕМЕ СНИМАМЕ СО РАП СЕ ЗАНИМАМЕ
 5. РИМИ ПУКАМ КО СО БАЗУКА СЕ ПРАИ БУКА
Tagy:
php 9 řádků | 2010-10-16 14:42:29

sadad

 1. Безимен
 2. Ние сме првите без име
 3. Не не знаеш? ние сме тие кои те арчиме
 4. те делиме на парчиња
 5. влагаме ко стоногалка
Tagy:
php 79 řádků | 2010-10-15 21:23:50

dsadadad

 1. Додека сереш за рап, со него те борам
 2. дете мило мало сакам да се одморам
 3. немој ти да ми збориш многу
 4. кога си одам јас ти викаш фала богу
 5. ако се прашуваш кој сум, одговорот е дазан
Tagy:
php 40 řádků | 2010-10-15 21:22:41

zsfl;jaff

 1. Кој Сме Ние!?
 2.  
 3. Безимен
 4. Ние сме првите без име
 5. Не не знаеш? ние сме тие кои те арчиме ве делиме на парчиња
Tagy:
php 41 řádků | 2010-10-15 21:21:13

Блабла

 1. Можностите кои ги нуди животот се бесконечни. Тие се полни со љубов, мир, но и омраза и војна. Полни со букет на крв. Нашиот апстрактен живот не ни дозволува да живееме без да се прашаме за кој не создал, или пак да ги истражуваме можностите кои ги нудат дадените природни богатства на оваа наша проколната планета. Тоа се вика чувство на подарување на креативност на светот.
Tagy:
php 1 řádků | 2010-09-09 22:08:49

Coca Cola Рецепт

 1. Рецепт за домашен сок, сличен на Coca Cola
 2. Издадено од The Coca Cola Company
 3.  
 4. ВНИМАНИЕ:
 5. ВЕ МОЛИМЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ СИТЕ ПОСТАПКИ КАКО ШТО Е ОПИШАНО ВО ОВАА ТЕКСТ ДАДОТЕКА.
Tagy:
php 17 řádků | 2010-06-19 20:10:34

Google Chrome EULA

 1. Google Chrome Terms of Service
 2.  
 3. These Terms of Service apply to the executable code version of Google Chrome. Source code for Google Chrome is available free of charge under open source software license agreements at http://code.google.com/chromium/terms.html.
 4.  
 5. 1. Your relationship with Google
Tagy:
text 298 řádků | 2010-05-13 18:30:54

coolzrocky

 1. http://www.youtube.com/watch?v=Y-atgxt4kBY
Tagy:
plsql 1 řádků | 2010-05-01 15:34:41

Okosama

 1. BFVUY1UYY
 2. J5DX2WCVRT4S
 3. 0202020209
Tagy:
php 3 řádků | 2010-04-05 01:28:10

Ulala

 1. http://mk.titlovi.com/prevodi/law-abiding-citizen-91789/
Tagy:
php 1 řádků | 2010-04-04 22:03:52