hledánítagyjazyky

perl 13
php 289
text 40
xml 7
css 3
javascript 4
python 3
bash 3
m68k 2
csharp 2
java 18
java5 1
html4strict 9
plsql 1
smalltalk 2
smarty 1
tsql 1
mirc 1
freebasic 1
haskell 1
blitzbasic 1
matlab 1
snippet generovani grafu »

poslední pasty

3986

 1. Абе! Отвори око, да те види богот, твојот
 2. да го запечати гнојот ти слеп сиот провод
 3. Плунка! кажи кој е начмиш
 4. капитал КФОР и чист како пастир
 5. Што е ова? Ова е мрак!
Tagy:
php 31 řádků | 2014-02-19 22:32:28

Н.А.Ф.Т.А.

 1. Помош бараме помош, да нѝ помогнат
 2. зшто сите гладуваат и мене ме трогнат
 3. но никој да се појави, ни мировници
 4. сигурно јадат дома пици, а се и пички
 5. но следниот ден копам јас во бавча
Tagy:
php 24 řádků | 2014-02-19 22:29:51

Терапија

 1. Терапија на мозокот -- види го сега
 2. одговорот и на срањата кај бега
 3. човекот позади камерата и микрофонот
 4. означен со TV лого, изиграва господ
 5. па кој е тој мене да ми каже
Tagy:
php 22 řádků | 2014-02-19 22:26:17

Чудакот од Марс

 1. Еден човек, на еден господин во ресторант....
 2.  
 3. Му се упикава, иако му вика чао чао
 4. Он доаѓа кај него од почеток до крајот
 5. Мириса на твор и некои смрдени канти
Tagy:
php 52 řádků | 2014-02-19 22:23:09

XXI Век

 1. Од времe слушам извици што никој не ги слуша
 2. фати суша, зошто времето е пластика до гуша
 3. но чуј сега тука јас како пукам, со моќ
 4. што прави по вашето срце да ви чукам!
Tagy:
php 26 řádků | 2014-02-19 22:19:23

Црв

 1. Да нѐ не ви е доста, од ебани исти лаги?
 2. Крал ваму, крал таму, нема слобода - пак ли?
 3. Не чуваат во незнаење, контролираат што сакаат
 4. не си глуп за да им дозволиш, не си ни сакат
 5. Плави и портокалови, сѐ е исто
Tagy:
php 29 řádků | 2014-02-19 22:15:28

A taka li?

 1. Перење пари, политика, огледало младо но опасно како бебе што сега прогледало
 2. калот е на кожата а таа дива само врие, срцето бие ко што се вее знамето што крв крие
 3. и цеди мозоци - прозори без отвори, те штити тебе од секакви пророци, падови угорници
 4. Сакаш мир, примирје? Газење на своето јас - зашто сопственоста е гад,
 5. кравата за два саата човек револуционер pedobear во деца ќе гледа, дома ко мачка ќе преда
Tagy:
php 15 řádků | 2014-02-19 22:05:39

slot52

азартные игры бесплатно и без регистрации онлайн и покер пополнение через смс qiwi....
 1. азартные игры бесплатно и без регистрации онлайн и покер пополнение через смс qiwi.
php 1 řádků | 2014-02-16 19:27:34

poker21

форум выиграть интернет казино и игровые автоматы яндекс бесплатно!...
 1. форум выиграть интернет казино и игровые автоматы яндекс бесплатно!
php 1 řádků | 2014-02-12 09:19:15

casino68

казино играть в онлайн, слот автоматы играть бесплатно без регистрации 25 линий....
 1. казино играть в онлайн, слот автоматы играть бесплатно без регистрации 25 линий.
php 1 řádků | 2014-02-07 07:10:33

casino85

казино с оплатой яндекс деньги, а также онлайн рулетка на реальные деньги отзывы клиентов....
 1. казино с оплатой яндекс деньги, а также онлайн рулетка на реальные деньги отзывы клиентов.
php 1 řádků | 2014-02-06 16:32:38

slot79

азартные игры слоты гейминатор, азартные игры автоматы играть бесплатно без регистрации 25 линий!...
 1. азартные игры слоты гейминатор, азартные игры автоматы играть бесплатно без регистрации 25 линий!
php 1 řádků | 2014-02-05 05:33:18

Snippet-332

 1. 'Farovi
 2. [mesh]
 3. S115\farovi\farovi-staklo.o3d
 4.  
 5. [illumination_interior]
php 168 řádků | 2014-02-01 16:46:34

MichaelFex

дешели смоленск отзывы Да конечно и не только ! Волос стал крепче на много от корней и до кончиков! ...
 1. дешели смоленск отзывы
 2.  
 3.  
 4. Да конечно и не только ! Волос стал крепче на много от корней и до кончиков!
php 5 řádků | 2014-01-30 13:52:35

roulette10

игровые автоматы онлайн играть бесплатно и без регистрации, а также казино онлайн кино....
 1. игровые автоматы онлайн играть бесплатно и без регистрации, а также казино онлайн кино.
php 1 řádků | 2014-01-30 05:48:39