ROGERLINKS.COM


stáhnout snippet
zobrazení: SyntaxHighlighter | GeSHi | Holý text
<a href=HTTP://WWW.ROGERLINKS.COM>PORN</a> 

Додека сереш за рап, со него те борам
дете мило мало сакам да се одморам
немој ти на мене да ми збориш многу
кога си одам јас ти викаш фала богу
ако се прашуваш кој сум, одговорот е дазан


Tagy:
php 7 řádků | 2011-03-18 12:13:27