hledání



tagy



jazyky

perl 13
php 299
text 40
xml 7
css 3
javascript 4
python 3
bash 3
m68k 2
csharp 2
java 18
java5 1
html4strict 9
plsql 1
smalltalk 2
smarty 1
tsql 1
mirc 1
freebasic 1
haskell 1
blitzbasic 1
matlab 1
snippet generovani grafu »

poslední pasty

Snippet-325

 1. ====================
 2. Start logging
 3. ====================
 4.  
 5. Date: 1/16/2014
text 414 řádků | 2014-01-16 22:24:38

GLASNOM - 3986

glasnom...
 1. Абе! Отвори око, да те види богот, твојот
 2. да го запечати гнојот ти слеп сиот провод
 3. Од уста плунка вадиш! кажи кој е начмиш
 4. капиш капитал КФОР и чист како пастир
 5. МРАК!
text 30 řádků | 2013-11-04 01:29:22

GLASNOM - N.A.F.T.A.

glasnom...
 1. Помош бараме помош, да ни помогнат
 2. зошто сите гладуваат и мене ме трогнат
 3. но никој да се појави, ни мировници
 4. сигурно јадат дома пици, а се и пички
 5. но следниот ден копам јас во бавча
text 25 řádků | 2013-11-04 01:28:51

GLASNOM - N.A.F.T.A.

glasnom...
 1. Помош бараме помош, да ни помогнат
 2. зошто сите гладуваат и мене ме трогнат
 3. но никој да се појави, ни мировници
 4. сигурно јадат дома пици, а се и пички
 5. но следниот ден копам јас во бавча
text 25 řádků | 2013-11-04 01:28:31

GLASNOM - XXI Vek

glasnom...
 1. Од времe слушам извици што никој не ги слуша
 2. фати суша, зошто времето е пластика до гуша
 3. но чуј сега тука јас како пукам, со моќ
 4. што прави по вашето срце да ви чукам!
text 27 řádků | 2013-11-04 01:27:51

GLASNOM - XXI Vek

glasnom...
 1. Од времe слушам извици што никој не ги слуша
 2. фати суша, зошто времето е пластика до гуша
 3. но чуј сега тука јас како пукам, со моќ
 4. што прави по вашето срце да ви чукам!
text 40 řádků | 2013-11-04 01:27:11

GLASNOM - Terapija

glasnom...
 1. Терапија на мозокот -- види го сега
 2. одговорот и на срањата кај бега
 3. човекот позади камерата и микрофонот
 4. означен со те ве лого, изиграва господ
 5. па кој е тој мене да ми каже
text 32 řádků | 2013-11-04 01:26:48

GLASNOM - Chudakot od Mars

glasnom...
 1. Еден човек, на еден господин во ресторант....
 2.  
 3.  
 4. Му се упикава иако му вика чао чао
 5. Он доаѓа кај него од почеток до крајот
text 56 řádků | 2013-11-04 01:26:24

GLASNOM - Crv

glasnom...
 1. Da ne` ne vi e dosta, od ebani isti lagi?
 2. Kral vamu, kral tamu nema sloboda pak li?
 3. Ne chuvaat vo neznaenje, kontroliraat shto sakaat
 4. ne si glup za da im dozvolish, ne si ni sakat!
 5. Plavi i portokalovi, se e isto
text 27 řádků | 2013-11-04 01:26:01

GLASNOM - Ringispil na smrtta

glasnom...
 1. Темно е... не гледам ништо,
 2. гол како пиштол вадам батерија и слушам врисок
 3. Отварам очи, во ходникот миризба грда
 4. од прозорот се гледа рингишпил на смртта
text 48 řádků | 2013-11-04 01:25:06

GLASNOM - A Taka Li?

glasnom...
 1. Перење пари политика огледало младо но опасно како бебе што сега одма прогледало
 2. калот е на кожата а таа дива само врие, срцето бие ко што се вее знамето што крв крие
 3. и цеди мозоци - прозори без отвори, те штити тебе од секакви пророци, падови угорници
 4. Сакаш мир, примирје? газење на своето јас - зашто сопственоста е гад, балада
 5. кравата за два саата човек револуционер pedobear во деца ќе гледа, дома ко мачка ќе преда
text 23 řádků | 2013-11-04 01:17:32

GLASNOM - Voen Veteran

glasnom...
 1. 1. Воен Ветеран
 2. Трпиме седиме, што правиме само се гледаме
 3. не можам да престанам да се нервирам бе
 4. те крадат пред очи, ти зимаат сѐ што имаш
 5. постепено, а ти љуби ги, со главата климаш
text 45 řádků | 2013-11-04 01:15:00

Snippet-224

 1. Конечно heart и hard core на едно исто место, брутално искрено, рамо до рамо со Сафизам на САФ од пред многу години, Кутијата на Страјк издадена минатата година започнува со силни македонски рими уште во самото интро, и ни овозможува патување низ суровата реалност на самиот автор, аналогна со реалноста на многу млади луѓе во Македонија. Премиерен соло албум на изведувачот, после изданието како член на дуото СТР2 пак ни доловува директна нарација од прво лице во повеќето текстови, и совршено, дури вознемирувачко редење на рими во трето. Темите опфатен
text 7 řádků | 2012-10-05 12:41:26

(Ne)Pravilen Rap

 1. (Не)Правилен Рап
 2.  
 3. Метафора, ја нема кај тебе, си празен мозок полноглавец
 4. а полна глава нема, некој ја зема главата па отиде да купува
 5. џамлија со неа, но не ја продаде, зошто незнам, можеби не
Tagy:
text 23 řádků | 2011-09-27 20:29:26

Snippet-153

 1. [4 %] číslování obrázků
 2. 100 % (oba správně)
 3. [4 %] text popisků obrázků
 4. 100 % (oba správně)
 5. [4 %] propojení místa v textu s obrázkem (ref a label)
text 50 řádků | 2011-04-14 15:56:17