(Ne)Pravilen Rap


stáhnout snippet
zobrazení: SyntaxHighlighter | GeSHi | Holý text
(Не)Правилен Рап

Метафора, ја нема кај тебе, си празен мозок полноглавец
а полна глава нема, некој ја зема главата па отиде да купува
џамлија со неа, но не ја продаде, зошто незнам, можеби не 
вреди ни толку, јас сум детска порнографија за тебе педобер
попуши ми го волку, зошто човекот менс доаѓа и напаѓа побогу
го рокам цел текст одеднаш нема одмор, нема втор дел, нема
запирање ко тебе во фацата цел црвен и ајде уште еднаш пресечи таму
дете рап така не се прави види ваму, на тапа мик, ако можам да го кажам
така и боље од твоето студио срање сто пати па дури со камата
демонстрација на уникатен стил, а не ко секој втор иста рима
иста тема, ко сто пати да го гледам кил бил, види од кој учам...
Твојата улица е моја храна тврдокорен менс сум јас, а ти си само
фрлена банана, за мојот стил кога ќе го добиеш пред тоа ќе добиеш
Сите сте хардкор, а хто се скрило, другите букви распаднати од битот
што шушти ефел студио на кило, дете овој е краден но барем звучи силно
ја чувам мојата култура, а ти уништувај и лапај по три четири кура
зошто си добар и те бива во тоа признавам ја имаш таа круна
нема побуна, ова е дис и ако се пронаоѓаш во него е за тебе
ова е за тие што ја уништуваат уникатноста во ова ново семе

па па!


Tagy:
text 23 řádků | 2011-09-27 20:29:26